Üdvözöl a Tanárakadémia.hu
   
Magunkról

· Céljaink
· Alapszabályunk
· Pro Educanda Iuventute díjasok
· Tantárgyi kollégiumaink
· Jelentkezési Lap

· Projectjeink:
·· Olvasási project
·· Személyiségfejlesztő
·· Módszertani project

· Hír archívum

· Linkajánló

Menü
· Főoldal
· Belépés
· Keresés

Linkajánló


English VersionTámogatóinkKÉPEK KRÓNIKÁSA meseíró pályázat

Kedves Meseszövő Barátunk! Tisztelt Pedagógus Kollega! Örömmel értesítjük, hogy a Nemzeti Tankönyvkiadó és a Csodaceruza folyóirat ebben az évben is meghirdeti meseíró pályázatát az általános iskolák 3–8. osztályos diákjai számára:

Kategóriák:
1. kategória: 3–4. osztály
2. kategória: 5–6. osztály
3. kategória: 7–8. osztály


KÉPEK KRÓNIKÁSA meseíró pályázat "Legyél TE Mátyás király krónikása! Az utóbbi napokban különös képek kerültek elő egy eddig ismeretlen krónikából, melyek Mátyás király életét mutatják be. Sajnos a hozzájuk tartozó szövegek annyira megrongálódtak, hogy nem olvashatóak többé. Találd ki, hogy egy-egy képsorozathoz milyen történet kapcsolódott. Szegődj el Mátyás király udvarába krónikásnak!"

Egy diák egy mesével pályázhat. Egy iskolából minden kategóriában maximum 3-3 pályázat küldhető be. Terjedelem: maximum 3 kézzel írott oldal. A pályázat csak a kiíráshoz csatolt pályázati lapokon küldhető be, a pályázó kézírásával. A pályázati lapok fénymásolhatóak, illetve letölthetőek a kiadó és a folyóirat honlapjáról: www.ntk.hu vagy csodaceruza.com

A pályázat benyújtásának határideje 2009. február 24. „JÉGTÖRŐ MÁTYÁS” napja A beküldött meséket a Nemzeti Tankönyvkiadó és a Csodaceruza folyóirat zsűrije értékeli. Fővédnök: Helyey László Jászai Mari-díjas színművész

A pályázat zárt borítékban beküldhető postán, vagy leadható a Nemzeti Tankönyvkiadó épületének portáján a hét minden napján. Cím: 1143 Budapest, Szobránc u. 6-8. Kérjük, a borítékra írják rá: KÉPEK KRÓNIKÁSA

Ünnepélyes eredményhirdetés: 2009. március 20-án lesz a Nemzeti Tankönyvkiadó Galériájában, a pályázatban résztvevő grafikusok illusztrációinak kiállításán. Díjak:

1. díj: 25.000 Ft értékű ajándékcsomag
2. díj: 20.000 Ft értékű ajándékcsomag
3. díj: 15.000 Ft értékű ajándékcsomag

Mindhárom kategóriában 3 díjat adunk ki, melyet a nyertes meseíró diák és felkészítő tanára nyer meg. Kiosztásra kerül kategóriánként 3-3 különdíj is. A beérkezett mesékből egy válogatás mesekötetet jelentetünk meg 2009-es gyereknapra. A díjazott pályaművek olvashatóak lesznek a kiadó honlapján is. Minden pályázó diákot, aki érvényes pályázatot küld be, egy névre szóló „KÉPESLAPON” értesítünk.

Reméljük, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is sokan elindulnak pályázatunkon. Várjuk a jobbnál-jobb meséket, történeteket! Bármilyen kérdésükkel kereshetnek a megadott elérhetőségeken! A pályázat szervezői nevében:

Boldizsárné Kovács Gizella
felelős szerkesztő
Nemzeti Tankönyvkiadó
Általános iskolai üzletág
460-1800/246

 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Hírek
· Írta: centa


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Hírek:
Hasznos oldalak Nyomtatható változat Nyomtatható változat